Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Νέα παιχνίδια βασισμένα στο Lord of the Rings από την E.A.

Παιχνίδια - 26/07/2005

Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι απέκτησε τα δικαιώματα να αναπτύξει παιχνίδια τα οποία θα είναι βασισμένα στο The Lord of the Rings™, την επική λογοτεχνία του J.R.R. Tolkien. Η εταιρία αποκάλυψε επίσης τις πρώτες λεπτομέρειες για δύο παιχνίδια στην υπέρ πετυχημένη σειρά The Lord of the Rings. Πρόκειται για τα The Lord of the Rings™, The Battle for Middle-earth™ II και The Lord of the Rings™ Tactics (προσωρινός τίτλος). Με τα νέα παιχνίδια, οι παίκτες θα μπουν σε ένα κόσμο που μοιάζει με αυτόν των ταινιών, μα θα βιώσουν χαρακτήρες, περιβάλλοντα και μάχες εμπνευσμένες από τα βιβλία.

Το The Lord of the Rings, The Battle for Middle-earth II είναι το επόμενο PC κεφάλαιο στην πετυχημένη σειρά video games The Lord of the Rings™. To The Lord of the Rings, The Battle for Middle-earth II είναι η συνέχεια στο πετυχημένο Real-time Strategy (RTS) παιχνίδι από την EA Los Angeles, το The Lord of the Rings™, The Battle for Middle-earth™. Ο νέος The Lord of the Rings PC τίτλος θα παρουσιάσει στους παίκτες το πλούτο της λογοτεχνίας όπως δεν έχει ποτέ εξερευνηθεί από την EA, στα πλαίσια της συμφωνίας με την The Saul Zaentz Company d/b/a Tolkien Enterprises που χορηγεί στην EA το δικαίωμα να αναπτύσσει παιχνίδια βασισμένα στα βιβλία, επιπρόσθετα με την συμφωνία που επιτρέπει την δημιουργία παιχνιδιών βασισμένα στις ταινίες της New Line. Επεκτείνοντας το The Lord of the Rings™, The Battle for Middle-earth™, το νέο παιχνίδι RTS το οποίο θα επιτρέπει στους παίκτες να εμπλακούν σε θερμές μάχες με τους στρατούς των Elven και Dwarven όπως και με ήρωες και πλάσματα που έχουμε δει στις ταινίες The Lord of the Rings™.

«Τα νέα δικαιώματα έχουν ξεκλειδώσει τον κόσμο της Μέσης Γης για τους οπαδούς του The Lord of the Rings™ και των παιχνιδιών στρατηγικής. Κτίζουμε ένα βαθύτερο, πλουσιότερο και μεγαλύτερο βασισμένο στο πετυχημένο RTS της προηγούμενης χρονιάς με νέες φανταστικές φυλές, τοποθεσίες, μάχες και νέους ήρωες από τα βιβλία και από τις ταινίες» λέει ο Mike Verdu, Senior Producer του The Lord of the Rings™, The Battle for Middle-earth™ στην EA.

Το The Lord of the Rings™ Tactics για το PSP™ (PlayStation® Portable) θα τοποθετήσει τους παίκτες στον κόσμο της Μέσης Γης από τα βιβλία και από τις ταινίες και θα τους επιτρέψει να οδηγήσουν την Συντροφιά ή να ελέγξουν τις δυνάμεις του Σκότους. Το συγκεκριμένο παιχνίδι στρατηγικής-τακτικής διαθέτει τυποποιημένους χαρακτήρες και ένα πλούσιο σύστημα από αντικείμενα, αναβαθμίσεις και ικανότητες. Οι παίκτες μπορούν να προστατεύσουν τους ήρωες τους, να καταλάβουν εδάφη, να στήσουν ενέδρες και να αιχμαλωτίσουν εχθρούς καθώς πολεμούν σε μάχες σε διάφορες τοποθεσίες του βιβλίου και των ταινιών για να καθορίσουν το μέλλον της Μέσης Γης. Το The Lord of the Rings Tactics™ θα επιτρέψει στους παίκτες να αντιπαραθέσουν τους τυποποιημένους ήρωες τους ενάντια μέχρι και ως τεσσάρων άλλων παικτών μέσω WiFi. Ένα μοναδικό, ταυτόχρονο turn-taking σύστημα επιτρέπει ένα ταχύρυθμο παιχνίδι.

«Τώρα που επεκτείνουμε τον κόσμο του Lord of the Rings™ για να συμπεριλάβει τα βιβλία του Tolkien, θα έχουμε την δυνατότητα να συνδυάσουμε τα οπτικά των ταινιών με αυτές τις πιο σύνθετες ιστορίες» λέει ο Steve Gray, ο οποίος είναι Executive Producer του The Lord of the Rings™ Tactics στην EA. «Τα στοιχεία RPG, πιο συγκεκριμένα, είναι ένα υπέροχο μέσο για να λες ιστορίες. Ερευνούμε το έργο του Tolkien για να προσφέρουμε νέες, ακαταμάχητες και πλούσιες εμπειρίες. Το The Lord of the Rings™ Tactics δίνει στους οπαδούς του RPG μια πρώτη ματιά πως θα το κάνουμε αυτό.»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το The Lord of the Rings™, The Battle for Middle-earth™ II παρακαλώ επισκεφτείτε το: www.bfme2.ea.com Για πληροφορίες σχετικά με όλα τα παιχνίδια της EA, παρακαλώ επισκεφτείτε το press site της ΕΑ στο www.info.ea.com


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top