Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Meteos στο Nintendo DS

Παιχνίδια - 03/08/2005

Ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε ένα παιχνίδι που θα κάνει το κεφάλι σας να γυρίζει και την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά. Από τις 23 Σεπτεμβρίου 2005, ετοιμαστείτε να βάλετε όλα τα υπόλοιπα ενδιαφέροντά σας στο πλάι, καθώς το METEOS, το νέο puzzle παιχνίδι του Nintendo DS, καταφθάνει στην Ευρώπη!

Στο METEOS, ο παίκτης χρησιμοποιεί την καινοτόμο Οθόνη Αφής του Nintendo DS για να μετακινήσει τα κομμάτια των μετεωριτών που πέφτουν και να αδειάσει την οθόνη της πίστας. Το παιχνίδι ξεκινάει με ένα καθαρό πεδίο, το οποίο γεμίζει με τα αντικείμενα που πέφτουν από τον ουρανό. Ο παίκτης πρέπει να χρησιμοποιήσει το Stylus του Nintendo DS για να κινήσει τα τετράγωνα πάνω και κάτω, αλλάζοντάς τους έτσι σειρά και προσπαθώντας να ταιριάζει τα χρώματά τους για να δημιουργήσει (οριζόντια ή κάθετα) ομάδες των 2 ή των 3 κομματιών ιδίου χρώματος. Οι σειρές κομματιών ιδίου χρώματος θα εκτοξευθούν προς το διάστημα, παίρνοντας μαζί τους όσα κομμάτια βρίσκονται από πάνω τους.

Με το που θα εκτοξευθεί μια ομάδα αντικειμένων, ο παίκτης μπορεί να δημιουργήσει combos με πάρα πολλούς τρόπους, έτσι ώστε να αυξήσει το μέγεθος της μάζας που φεύγει από την οθόνη. Όσο περισσότερα αντικείμενα καταστρέφονται με μία προσπάθεια, τόσο περισσότερους πόντους κερδίζει ο παίκτης. Όσο μια ομάδα αντικειμένων βρίσκεται στον αέρα, ο παίκτης μπορεί να εκτοξεύσει κι άλλες ομάδες με κομμάτια μετεωριτών, οι οποίες θα προσκολληθούν σε αυτές που έχουν ήδη εκτοξευθεί.

Η μοναδική Οθόνη Αφής του Nintendo DS αξιοποιείται πλήρως στο METEOS και το κάνει ένα από τα παιχνίδια με την πιο γρήγορη δράση. Δεν θα θέλετε να αφήσετε με τίποτα το Nintendo DS από τα χέρια σας όταν αρχίσετε το παιχνίδι στο METEOS!

Το βασικό mode (Star Trip) του παιχνιδιού βάζει τον παίκτη στη διαδικασία να ολοκληρώσει κάποιους πλανήτες-πίστες, να εκπληρώσει όλους τους στόχους και να στείλει τα κομμάτια των μετεωριτών πίσω στο διάστημα. Πέραν αυτού, στο Simple Mode, το παιχνίδι επιτρέπει στον παίκτη να διαλέξει ένα πλανήτη και να ρυθμίσει τις επιλογές του τίτλου, ενώ το Deluge mode ελέγχει την ικανότητα του παίκτη να δράσει γρήγορα καθώς τον βάζει στη διαδικασία να επιτύχει όσο το δυνατόν υψηλότερο σκορ σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Το METEOS προσφέρει ακόμα το Time War mode, στο οποίο ο παίκτης είτε πρέπει να πετύχει το υψηλότερο σκορ σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, είτε να εκτοξεύσει συγκεκριμένο αριθμό κομματιών μετεωρίτη σε ορισμένο χρονικό διάστημα.

Το METEOS εγγυάται και την μεγάλη διάρκεια ζωής του τίτλου καθώς έρχεται συνοδευόμενο από πολλά extras που πρέπει να ξεκλειδώσετε. Κάθε κομμάτι που αφαιρείται επιτυχώς αποθηκεύεται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους συνδυασμούς για τη δημιουργία νέων πλανητών, νέων ηχητικών κομματιών και ειδικών αντικειμένων. Κάθε πλανήτης έχει τη δική του βαρύτητα και έτσι κάθε πίστα είναι διαφορετική. Μερικοί πλανήτες για παράδειγμα έχουν μεγάλη βαρύτητα, κάτι που σημαίνει ότι τα κομμάτια των μετεωριτών θα πλησιάζουν με μεγάλη ταχύτητα προς το έδαφος.

Έχετε παίξει αρκετά και θεωρείτε ότι είσαστε αρκετά ικανός παίκτης; Το METEOS προσφέρει κι ένα multiplayer mode, στο οποίο μπορείτε να συναγωνιστείτε τους φίλους σας. Χάρη στο μοναδικό DS Download Play του Nintendo DS, μέχρι και 4 παίκτες μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα στο METEOS, χρησιμοποιώντας μόλις μία Game Card. Σε περίπτωση που όλοι οι παίκτες που συμμετέχουν στο multiplayer mode έχουν τον τίτλο στην κατοχή τους, θα μπορούν να αποθηκεύουν τα σκορ και τα ρεκόρ τους.

Το METEOS θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 23 Σεπτεμβρίου 2005 και θα αποτελέσει σίγουρη επιτυχία για το Nintendo DS.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα της Nortec στο www.nintendo.gr


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top