Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Το Johnnie Walker χορηγός της McLaren Mercedes

Αθλητισμός - 03/08/2005

Το Johnnie Walker εγκαινίασε την παρουσία του στο δυναμικό και εντυπωσιακό κόσμο της Formula 1 μαζί με την ομάδα McLaren Mercedes, στο Grand Prix της Ουγγαρίας.

Το Johnnie Walker ως χορηγός, εμφανίζεται με το λογότυπό του στον αεραγωγό των μονοθέσιων οχημάτων της ομάδας McLaren Mercedes MP4-20s, καθώς και στις επίσημες στολές των οδηγών Kimi Raikkonen και Juan Pablo Montoya, και της τεχνικής ομάδας.

Το γεγονός αυτό εγκαινιάζει μία νέα εποχή για το Johnnie Walker καθώς η χρονιά συμπίπτει με την 200η επέτειο από τη γέννηση του ιδρυτή της μάρκας, John Walker.

Ως παγκόσμια εικόνα, ο Περιπατητής του Johnnie Walker είναι άμεσα αναγνωρίσιμος σε περισσότερες από 200 χώρες παγκοσμίως ως σύμβολο προσωπικής προόδου. Με τη χορηγία αυτή το Johnnie Walker συνδέει την εικόνα του με το μοναδικό άθλημα που μπορεί να αναδείξει τις αξίες της μάρκας σε πραγματικά παγκόσμια κλίμακα.

«Κάθε χρόνο περισσότεροι από 2 δις θεατές παρακολουθούν τους αγώνες της Formula 1. Συνεπώς, παρέχεται για εμάς μία μοναδική ευκαιρία, μία παγκόσμια πλατφόρμα επικοινωνίας για να ηγηθούμε στην εκστρατεία προώθησης της υπεύθυνης κατανάλωσης. Η εταιρεία μας έχει κάνει μία μακροπρόθεσμη δέσμευση όσον αφορά την κατανόηση του τί σημαίνει υπεύθυνη κατανάλωση και αυτό θα είναι «η καρδιά» όλων των δραστηριοτήτων μας στα πλαίσια της χορηγίας της ομάδας McLaren Mercedes» λέει ο Charles Allen, Marketing Director, Johnnie Walker. «Πιστεύουμε ότι με την ηγετική της θέση στο χώρο της Formula 1, τα ιδανικά και την τεχνολογική υπεροχή που τη χαρακτηρίζει, η ομάδα της McLaren Mercedes θα είναι ένας εξαιρετικός σύμμαχος σε αυτή την αποστολή.»

Το Johnnie Walker, εκτός από την ετήσια επένδυση ύψους £ 15.000.000 στη Formula 1, θα επενδύει και άλλα £ 2.000.000 σε προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για την προώθηση της υπεύθυνης κατανάλωσης με το παγκόσμιο μήνυμα “Take The Lead, Drink Responsibly.” Η σύνδεση της μάρκας με το τεχνολογικά προηγμένο περιβάλλον της Formula 1 και τον άψογο επαγγελματισμό που κυριαρχεί στην ομάδα McLaren Mercedes, δημιουργεί μία δυναμική και αναγνωρίσιμη πλατφόρμα επικοινωνίας με τους καταναλωτές για τις ατομικές επιλογές σχετικά με την υπεύθυνη κατανάλωση. Παράλληλα, το Johnnie Walker θα επικοινωνήσει το μήνυμα της υπεύθυνης κατανάλωσης στο κοινό παγκοσμίως μέσω διαφημιστικής καμπάνιας στοχευόμενης στον έλεγχο και την υπευθυνότητα του ατόμου. Η καμπάνια, αλλά και οι υπόλοιπες στοχευόμενες ενέργειες θα ασχοληθούν με το θέμα της άγνοιας και της αδιαφορίας των καταναλωτών σχετικά με την υπεύθυνη κατανάλωση του αλκοόλ.

Στην ανάγκη δηλαδή που πρέπει να υπάρχει σε όλους μας να δείχνουμε υπευθυνότητα στον τρόπο που διασκεδάζουμε.

Το Johnnie Walker μαζί με τους υπόλοιπους διακεκριμένους χορηγούς, μεταξύ των οποίων βρίσκονται η Hugo Boss, η Tag Heuer και η Siemens, θα χορηγήσει τη μεγάλη πρόκληση και την προσπάθεια της ομάδας McLaren Mercedes προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Formula 1.

«Η ομάδα της McLaren υποστηρίζεται από μακροχρόνιες και αξιόλογες συνεργασίες με παγκοσμίως διακεκριμένες μάρκες και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και το Johnnie Walker» είπε ο Ron Dennis, Πρόεδρος και CEO του Group της McLaren. «Δουλεύοντας με το Johnnie Walker αλλά και με τους υπόλοιπους συνεργάτες μας, διανύουμε την αγωνιστική περίοδο του 2005 με ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό αυτοκίνητο, φανταστικούς οδηγούς και, συνεπώς, μία εξαιρετική ευκαιρία για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Ανυπομονούμε να το κερδίσουμε μαζί με το Johnnie Walker.»

Ο Norbert Haug, Αντιπρόεδρος της Mercedes-Benz Motorsport σχολίασε: «Η δέσμευση της Diageo να συμμετάσχει στην ομάδα μας με το Johnnie Walker είναι ένα πολύ καλό σημάδι για την έλξη που ασκεί η Formula 1 γενικά, και η ομάδα μας ειδικότερα, σε διακεκριμένους χορηγούς – συνεργάτες. Η στρατηγική της Diageo είναι να χρησιμοποιηθεί η ανάμειξη του Johnnie Walker σα μία πλατφόρμα επικοινωνίας για μηνύματα υπεύθυνης κατανάλωσης η οποία θα υποστηριχθεί θερμά από εμάς καθώς αποτελεί μείζον παράγοντα της συνεργασίας μας.»

Keep Walking


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top